18.11.2020
Tampere | Winebridge
Tutustumme eri rypäleiden kautta viinien maailmaan. Miten valitsen viinin eri ruokien kanssa? K18.
25.10.2020
Tampere | Pispalan nykytaiteen keskus Hirvitalo
Työpajassa käydään läpi maitohappokäymisen perusasioita ja valmistetaan hapatteita.
10.09.2020
Tampere | Winebridge
Thaimaassa vierailleiden suuri ihastus on ollut hedelmien ja vihannesten kaiverrus ja niiden esillelaitto ruokapöydässä- tai vaikkapa koristeena. Alansa taitaja Chalalai Tuominen opettaa nyt niksejä.
27.07.2020
Tampere | Winebridge
Tutustumme Thaimaan eri maakuntien ruokien erityispiirteisiin ja valmistamme maukkaan thaimaalaisen aterian.
23.07.2020
Tampere | Winebridge
Kepeän mutta asiapitoisen kurssin aikana maistamme viinejä Armeniasta, Brasiliasta, Japanista, Marokosta, Moldovasta sekä Montenegrosta. Pääsemme näin tutustumaan näiden maiden viinituotantoon. K18.
21.07.2020–23.07.2020
Sysmä | Metsälä
Vielä ehtii tänä kesänä hankkia luonnonyrttien eli syötävien luonnonkasvien poimijakortin! Teoriaosuus Teams-sovelluksella etänä tiistaina 21.7. klo 17-19 ja maasto-osuus torstaina 23.7. klo 17-19.
09.07.2020
Tampere | Winebridge
Tule mukaan ottamaan selvää tunnetuimpien rypäleiden erot tuoksussa ja maussa. Mistä punaviinin väri tulee? Mitä maaperä vaikuttaa, entä ilmasto. K18
06.07.2020
Tampere | Winebridge
Tutustumme Thaimaan eri maakuntien ruokien erityispiirteisiin ja valmistamme maukkaan aterian.

Sivut