Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Talvisoitannot

Hamina | RUK:n Maneesi

Perinteinen Talvisoitannot-konsertti järjestetään jälleen. Jo 25:n vuoden ajan yleisö on saanut nauttia kevyen musiikin sävelistä sydäntalven keskellä. Konsertti on vuosittain kerännyt salintäyteisen yleisön ja tuohon tavoitteeseen pyritään jälleen.

Lions Club Hamina Bastionin järjestämällä tapahtumalla kerätään varoja nuorisotyön tukemiseen.

Konsertin tähtisolistina esiintyy Pentti Hietanen. Hän on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, joka viihtyy ja viihdyttää sekä suurilla estradeilla että pienissä klubeissa. Häneltä luontuvat niin vaativat oopperaroolit, kirkolliset teokset, operetti- ja musikaaliroolit kuin viihde- ja rockmusiikki. Hän on jo pitkään kuulunut rakastettujen suomalaisartistien joukkoon. Pentti Hietanen on yksi Suomen valovoimaisempia ja tunnetuimpia mieslaulajia ja loistava tunteiden tulkitsija. Suosio ulottuu koko kansan keskuudessa etelästä pohjoiseen. Pentti on saanut urallaan kaksi kultalevyä ja yhden platinalevyn.

Konsertin naissolistina on Ella Tepponen, Haminalaissyntyinen laulaja. Tullut tutuksi varsin monien kokoonpanojen solistina. Hän tuli suurelle yleisölle tunnetuksi vuoden 2018 X-factor- laulukilpailusta. Ella on monipuolinen ja heittäytyvä esiintyjä. Haminalaisille hän on esiintynyt mm Hamina Tattoossa.

Kolmantena solistina toimii LC Hamina Bastionin oma solisti Kai Huopainen. Hän on tullut laulajana tunnetuksi sekä klassisen että kevyen musiikin parista. Päätyönään hän toimii Haminan seurakunnan kanttorina.

Kymmenhenkisen Talsisoitannot-orkesterin kapellimestarina toimii Jari Puheloinen, joka on sovittanut musiikin orkesterille.

Konsertissa tullaan kuulemaan useita hittisävelmiä vuosikymmenien varrelta.

Lipun hinta on 25 €, sisältäen kahvituksen.

Lipun myynti on Suomalainen Kirjakauppa, Hamina, Puistokatu, sekä tuntia ennen ovelta.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 9.2. klo 14–17

Tapahtumapaikka: 

RUK:n Maneesi

Sijaintikunta: 

Hamina

Käyntiosoite: 

Kadettikoulunkatu 6

Postinumero: 

49400

Postitoimipaikka: 

Hamina

Tapahtuman lisätiedot: