Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Afrojazz Club - Mama Africa Junior

Helsinki | Lavaklubi

Mama Africa Junior tunnetaan vastustamattoman tanssittavista afro-karibialaisista rytmeistään ja unohtumattomista live-esityksistään. Suomessa toimivan Mama Africa Juniorin juuret ovat syvällä Senegalin pääkaupungin Dakarin musiikkipiireissä. Yhtye kulkee legendaarisen senegalilaisen Mama Africa-yhtyeen jalanjäljissä ja kutsuu itseään tämän nuoremmaksi veljeksi.

Kokonpanossa on kora, basso, kitara, rumpusetti, congat, sabar-rummut ja laulu. Mama Africa Jr vie meidät Dakarin pölyisille kaduille ja ravitsee kehomme ja sielumme sataprosenttisen senegalilaisilla soundeilla. Mukaansatempaava show sisältää häikäiseviä, fyysisesti vaativia tanssinumeroita jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Tervetuloa nauttimaan voimaannuttavasta musiikin ja tanssin ilotulituksesta!

Yerim Gueye - vocals, percussion
Dupain Cissokho - vocals, percussion
Mamadou Ndoye - back vocals, percussion
Pothio Ndiaye - bass
Cheikh Cissokho - vocals, kora
Theodor Sanneman - guitar
Gustav Store - lead guitar

Afrojazz Clubilla kuullaan ennen keikkaa puheenvuoro yhteiskunnan ajankohtaisesta teemasta klubin arvojen (mm. yhdenvertaisuus, tasa-arvo, ympäristö) mukaisesti aktiivisten kansalaisten toimesta. Lauantaina 28.3. Afrojazz Clubilla on ilo ja kunnia saada puhujaksi kansanedustaja, Vihreiden Bella Forsgrén, joka käsittelee puheenvuorossa tasa-arvoasioita ja tuo tuoreita terveisiä YK:sta tähän liittyen.

Ennakkoliput 13 € Kansallisteatterilta p. 010 733 1331
Ovelta 15€ / Opiskelijat ovelta 13

Tapahtuma-ajat: 

  • la 28.3.2020 klo 19.00–su 29.3.2020 klo 2.00

Tapahtumapaikka: 

Lavaklubi

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Läntinen teatterikuja 1

Postinumero: 

00100

Tapahtuman lisätiedot: