Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Black Bird Sons @Ravintola Pallogrilli

Helsinki | Ravintola Pallogrilli

Ravintola Pallogrillissä aivan loistava Rock "n" roll bändi lauantaina 9.11 klo 22! Ilmainen sisäänpääsy. K18.

Blackbird Sons on vuonna 2016 perustettu nelihenkinen yhtye. Yhtyeen musiikkityyli on suoraviivaista rock "n" roll – musiikkia, jonka riffit ja groove tekevät kunniaa bluesrockin perinteille.
Yhtyeen musiikissa kuulee vaikutteita mm. AC/DC, The Who ja ZZ-Top. Vaikutteista huolimatta, yhtyeen sävellyksissä on oma, aito ja alkuperäinen Blackbird Sons – soundi.

Blackbird Sons julkaisi ensimmäisen omakustanne - EP:n "Back In The Game" lokakuussa 2017. Julkaisu on kerännyt kehuja fanien ja radiojuontajien kes- kuudessa.

Uusi EP "Rock "n" Roll Ain"t Dead" julkaistiin digitaalisesti 24.5.2019. Myöhemmin keväällä EP:stä tehtiin myös fyysinen "limited edition"-painos.

Ensimmäinen single ja nimikkoraita tulevalta EP:ltä "Rock "n" Roll Ain"t Dead" julkaistiin 1.3.2019. Samana päivänä julkaistiin myös yhtyeen ensimmäinen virallinen musiikkivideo.
"Halusimme tehdä kappaleen, joka on täynnä energiaa ja "rock-asennetta". Uskomme, että onnistuimme siinä hyvin."

Vaikka yhtye viihtyy hyvin studiossa, on se ennen kaikkea tunnettu hyvin energi- sistä ja viihdyttävistä livevedoistaan. Toisin sanoen kyseessä on livebändi, jonka esityksiä ei kannata jättää väliin!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 9.11.2019 klo 22.00–su 10.11.2019 klo 3.00

Tapahtumapaikka: 

Ravintola Pallogrilli

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Yliskylänpuistokatu 4

Postinumero: 

00840

Postitoimipaikka: 

Helsinki

Puhelinnumero: 

040 128 1727

Sähköposti: 

pallogrillilaajasalo@gmail.com

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: