Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Great Voices - China Moses (US) feat. UMO Helsinki Jazz Orchestra

Helsinki | Savoy-teatteri, Helsinki

UMO Helsinki Jazz Orchestra aloittaa The Great Voices -konserttisarjan Savoy-teatterissa! Sarjan ensimmäisessä konsertissa ensivierailunsa Suomeen tekee yhdysvaltalainen jazzlaulaja-lauluntekijä China Moses, joka on valloittanut loppuunmyydyt konserttisalit ympäri maailman. Tämä nainen vie vokaalijazzin uudelle aikakaudelle ja luo omat standardinsa!

Valloittava esiintyjä China Moses kertoo jazzin tarinoita omalla, epäsovinnaisella ja rajoja vailla olevalla tyylillään. Moses on vahva lauluntekijä, joka on perinyt valovoimansa äidiltään Dee Dee Bridgewaterilta. Odotettavissa on laaja valikoima tunteita ja sävyjä jazzista bluesiin, swingistä funkiin, melankolisista balladeista räjähtävään energiaan.

China Mosesin ja UMO Helsinki Jazz Orchestran yhteiskonsertin johtaa orkesterin tuore pääkapellimestari ja taiteellinen johtaja Ed Partyka. "The Jazz Heart of Soul" -otsikkoa kantava aivan uusi ohjelmisto on koottu vokaalijazzin unohtumattomista ja unohdetuistakin helmistä, jotka nyt sovitetaan tätä iltaa varten. Mukana on musiikkia mm. Ella Fitzgeraldilta, Randy Crawfordilta, Carmen McRaelta ja Millie Jacksonilta. Odotettavissa on tunteita ja sävyjä jazzista bluesiin, swingistä funkiin, melankolisista balladeista räjähtävään energiaan. Tämä vuoropuhelu upeaäänisen laulajattaren sekä big bandin voimakkaan täyteläisen soundin ja soolojen välillä on koettava itse!

China Moses on tehnyt kuusi omaa albumia – joista ensimmäisen jo 17-vuotiaana – ja ollut mukana useilla kymmenillä levytyksillä. Hän on kahlannut läpi suuren amerikkalaisen laulukirjan ja tehnyt kunniaa häntä inspiroineille suurille blues- ja jazzlaulajattarille kuten Dinah Washingtonille, Nina Simonelle ja Etta Jamesille. Monipuolinen ammattilainen tekee musiikin ohella myös näyttelijän ja tv-hostin töitä.

"Olen nähnyt elämässäni paljon keikkoja, mutta tämä China Mosesin ja Metropole Orkestin yhteiskonsertti oli loistava, täydellinen, henkeäsalpaava! Seisoin suu auki puolitoista tuntia ja kuulin täydellisen sekoituksen jazzia, R&B:tä ja balladeja. China Moses on todellinen tarinankertoja." Mick Boskamp, Zandvoord Nieuws, Alankomaat

"China Moses has an incisive voice, powerful swing and a high voltage personality." London Evening Standard

"A new star has entered the Jazz firmament." All About Jazz

Kesto n. 2 h, sisältää väliajan

Osta edullisempi sarjalippu kevätkauden molempiin The Great Voices -konsertteihin 27.3. & 23.4. ja säästä!

Liput: Peruslippu 47 €, Premium 67 € (sis. parhaat paikat ja vaatesäilytyksen), eläkeläinen 37 €, lapsi/opiskelija/työtön 15 €, Lippu.fi

Tuotanto UMO Helsinki Jazz Orchestra
www.umohelsinki.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 27.3. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Savoy-teatteri, Helsinki

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Kasarmikatu 46–48

Postinumero: 

00130

Postitoimipaikka: 

Helsinki

Tapahtuman lisätiedot: