Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Jokisen monta syytä & Haydé: Ystävänpäiväkonsertti

Helsinki | Maunula talon Metsäpurosali

Jokisen monta syytä klo 19.00

Muistatko Ultra Bran? Veikkaan että muistat. Entä JMS:n?
JMS on Jokisen monta syytä niminen yhtye.
Orkesterin johtaja itte Jokinen sanoisi että "mein musa on suomeksi laulettua viihdemusaa jossa on vaikutteita elokuvamusiikista. Yhtyeen erikoisuus on sen suuruus ja laaja instrumentaatio, nimittäin 17 muusikkoa! Vaikka huomio kiinnittyy suureen orkesteriin, niin ja Jokisen "laadukkaisiin" välispiikkeihin, on sanoituksilla suuri rooli. Yhtyeen laulaja Emilia Vihanto on upeaääninen solisti joka kirjoittaa yhtyeen lauluihin sanat, ja ennen kaikkea tarinat jotka koskettavat ja kuljettavat kuuntelijaa tunnelmasta toiseen. Lyhykäisyydessään: Jokisen monta syytä on sellanen yhtye jota sun ja kaikkien muittenkin kannattaa tulla kuuntelemaan. Sitte ainaki tiedät!

Haydé klo 20.30

Haydé on yhden suuruudenhullun naisen orkesteri ja artistiminä. Pienestä tytöstä asti musiikkia itse tehnyt ammattimuusikko Haydé on yhdistänyt laulaja-lauluntekijyyden orkesteri-/elokuvamusiikkiin. Juuri julkaistu 14 biisin debyyttialbumi on vuosien hiljaisen työn tulosta. Lavalle nousee koko 17-henkinen orkesteri, kapellimestarina Johannes Österlund. Haydén musiikissa voi kuulla vaikutteita mm. Björkiltä, Regina Spektorilta ja tietenkin siitä elokuvamusiikista.

Liput myydään ovelta käteisellä. Aikuiset 20€ ja lapset ja opiskelijat 10€ (sis. kaksi keikkaa ja väliaikatarjoilun) Väliajalla tarjolla rakkaudella leivottua pullaa, samettista kahvia ja maukasta mehua.

Kaksi 17 henkistä yhtyettä samana iltana, samassa paikassa, peräkkäin. Kannattaa tulla!

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 14.2. klo 19–22

Tapahtumapaikka: 

Maunula talon Metsäpurosali

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Metsäpurontie 4

Postinumero: 

00630

Postitoimipaikka: 

Helsinki

Tapahtuman lisätiedot: