Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Robert Gordon (USA) & Darrel Higham (UK)

Helsinki | Savoy-teatteri, Helsinki

Rockabilly Party with ROBERT GORDON (USA) and DARREL HIGHAM (UK)

Perinteisen rock and rollin ystäville ei tarjonta tästä parane. Kaksi genren merkittävintä artistia on yhdistänyt voimansa tavalla joka ei jätä ketään kylmäksi.

Robert Gordon (USA) ei esittelyjä kaipaa. Jo kauan ennen Stray Catsia Gordon teki rockabillya tunnetuksia yhdessä kitaristien Link Wray ja Chris Spredding kanssa. Rober Gordonin kappaleet Red Hot ja Rockabilly Boogie olivat hittejä ja artistit kuten Bruce Springsteen ja Iggy Pop kirjoittivat kappaleita Gordonille. Vuonna 1981 Gordon tähditti elokuvaa The Loveless yhdessä näyttelijä Willem Dafoen kanssa.

Gordon ei uransa aikana ole suostunut kompromisseihin ja vielä 72-vuotiaana hän on iskussa. Gordonin viimeisin, Austinissa Texasissa tehty, levytys muistuttaa soundeiltaan hänen ensimmäistä vuonna 1977 tehtyä albumiaan: Gordonin syvä, resonoiva baritoni soi yhä edelleen komeasti ja vakuuttavasti. Tuoreella levyllä vierailee The Who –yhtyeen Pete Townshend ja Savoy-teatterissa tullaan kuulemaan uutta materiaalia.

Gordon on lyöttäytynyt yhteen tunnusomaisesta kitarasoundistaan tutun brittiläisen Darrel Highamin kanssa. Higham on tehnyt yhteistyötä mm. Jeff Beckin ja Imelda Mayn kanssa. Gordonin ja Highamin taannoinen yhteiskiertue on saanut ylistäviä arvioita. Artistien keskinäinen kemia ei jää huomioimatta ja on hienoa nähdä molemmat muusikot parhaassa iskussa. Show käsittää klassikot kuten The Way I Walk, C"mon Everybody ja Rockbilly Boogie.

Kaikille hyvän musiikin ystäville: Tervetuloa viettämään hieno Rockabilly-ilta Robert Gordonin ja Darrel Highamin seurassa!

"Robert Gordon is the real deal"
- Jerry Lee Lewis

www.robertgordon.dk

Kesto n. 2 h, sisältää väliajan

Tuotanto Deelen Consultancies

Liput: 28/25,50/21,50 €, Lippu.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 1.2. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Savoy-teatteri, Helsinki

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Kasarmikatu 46–48

Postinumero: 

00130

Postitoimipaikka: 

Helsinki

Tapahtuman lisätiedot: