Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Romanien kansallispäivä: Samuli Edelmann & Orkestra Suora lähetys

Helsinki | Savoy-teatteri, Helsinki

Yli puoli miljoonaa albumia myynyt Samuli Edelmann ei esittelyjä kaipaa, mutta huhtikuun 4. päivänä Savoyn estradilla pääosassa on myös Orkesteri Suora lähetys.

Suora lähetys on uuden mustalaismusiikin höyryveturi, johon Edelman rakastui ensikuulemalta. Romanirytmejä, balkania, morriconea ja hip hoppia. Yhtyeen lauluharmoniat, viulu, mandoliini, läskibasso ja kiihkeä syke saavat takapuolen ylös penkistä ja jalat liikkumaan rytmissä!

Bändin romanitaustaiset perustajajäsenet Mertsi Lindgren, Dimitri Grönfors ja Timi Järvivuori ovat hioneet yhdeksänhenkistä voimaryhmää lähes 20 vuoden ajan. Eri musiikillisista taustoista tulevien muusikoiden ääni nousee raikkaalla tavalla esiin.

Orkesteri Suora lähetys esittää konsertissa Edelmannin tunnettuja hittejä. Mutta solisti osaa myös vetäytyä taka-alalle, jolloin gospelista ja iskelmämusiikista vaikutteita ottavalla bändillä on tilaa improvisoida estoitta.

Kesto n. 2 t, sis. väliajan
Ikäraja: S

Liput:
Peruslippu 47/37 €, Premium 67 € (sis. parhaat paikat ja vaatesäilytyksen), eläkeläinen/työtön 37 €, lapsi/opiskelija 15 €, Lippu.fi

Tuotanto Savoy-teatteri
www.savoyteatteri.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 8.4. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Savoy-teatteri, Helsinki

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Kasarmikatu 46–48

Postinumero: 

00130

Postitoimipaikka: 

Helsinki

Tapahtuman lisätiedot: