Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Rumalintuklubi Vol.10

Helsinki | Cactus

Unohda viikonlopun rutiinit ja katse kohti Cactusta. Rumalintu palaa stadiin toista kertaa progen, rockin ja rootsin siivittelemänä. Iltaa tähdittää kolme mielenkiintoista ja rokkaavaa artistia/yhtyettä.

Kulahtanut Villi on Tampereelta ponnistava progeressiivista kotimaista rokkia soittava sekstetti. Kulahtanut Villi yhdistelee musiikissaan useita eri genrejä ja tunnelmia. Kokeneet soittajat ja esiintyjät pitävät huolen siitä, että keikkojen intensiteetti on hyvin korkea, eikä yleisössä tule tylsiä hetkiä. Luvassa on 45 minuutin setti vauhdikasta progerock-ilotulitusta.

https://www.facebook.com/kulahtanutvilli/

Super Power on neljän hengen raakaa energiaa pursuava rokkibändi. Musiikissa on kuultavissa monia vaikuttajia vuosikymmenien takaa aina tähän päivään saakka. Yhtye on kuitenkin luonut oman soundinsa, joka iskee kaikenlaisiin kuulijoihin. Bändille on lyhyessä ajassa vakiintunut uskollinen kuulijakunta, joka on täyttänyt keikkapaikkojen tanssilattiat.

https://www.facebook.com/superpowerofficial/

Nancy Tinkerbella & One big bad bear on juurevaa musiikkia kantri/blues/jazz/bluegrass/gospel painotteisesti. Ohjelmistosta löytyy niin omia, kuin cover biisejä. Sekä hyvinkin yllättäviä biisivalintoja genren ulkopuolelta. Tinkerbella on tullut koko kansalle tutuksi mm. liikuntarajoitteisena pinup/mainosmallina ja ennenkaikkea rohkeana nuorena naisena, joka tavoittelee unelmiaan haasteistaan huolimatta. Nancyn esiintyminen on täynnä tunnetta ja aitoutta. Hän myös säveltää ja sanoittaa omaa musiikkia. Big bad bear kitaristi Stenari on usean vuosikymmenen kokemuksen omaava taiturikarhu, joka on ammentanut oppeja amerikan mantereilta asti.

https://m.facebook.com/cherryleebyrd
Www.facebook.com/Tinkerbellabigbedbear

Liput 8e

Tapahtuma-ajat: 

  • la 11.4.2020 klo 21.00–su 12.4.2020 klo 1.30

Tapahtumapaikka: 

Cactus

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Mäkelänkatu 91

Postinumero: 

00610

Postitoimipaikka: 

Helsinki

Tapahtuman lisätiedot: