Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Talvijamit Musiikkitalossa: Matilda Bergman, kantele & Emilia Ilomäki, huilu

Helsinki | Musiikkitalo, Alalämpiö

Musiikkitalon Talvijamit tuo musiikin riemua lapsille ja lomalaisille hiihtolomaviikon jokaisena päivänä – täysin maksutta!
Miltä meren värit kuulostavat? Miten musiikki maalaa väreitä veden pintaan tai versoja ja kukkia maasta nousevaan ituun? Konsertissa kuullaan luonnosta tai siihen liittyvästä mytologiasta aiheensa lainaavia nykymusiikin ja klassisen musiikin teoksia. Konserttikanteleen ja huilun äänet luovat kuvia luonnosta vuorotellen sekä yhteen sulautuen. Kuultavien teosten välissä kerrotaan soittimista ja pohditaan, miten aiheet siirtyvät musiikkiin.

Matilda Bergmanin ja Emilia Ilomäen tuore duo soittaa kanteleelle ja huilulle sävellettyä nykymusiikkia. Kanteleensoittaja Matilda Bergman viimeistelee Sibelius-Akatemialla maisterivaiheen opintojaan. Hän esiintyy niin soolosoittajana kuin kamarimuusikkona klassisen ja nykymusiikin parissa. Emilia Ilomäki on helsinkiläinen huilisti ja musiikkipedagogi (AMK). Emilia opiskelee parhaillaan musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiassa ja työskentelee opiskelun lisäksi Kaartin soittokunnassa.

Konsertti on suunnattu alakouluikäsille, mutta sopii hyvin myös vanhemmalle yleisölle.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 21.2. klo 13–13.30
  • pe 21.2. klo 15–15.30

Tapahtumapaikka: 

Musiikkitalo, Alalämpiö

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Mannerheimintie 13 A

Postinumero: 

00100

Postitoimipaikka: 

HELSINKI

Puhelinnumero: 

020 707 0400 (vaihde)

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: