Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Football4Diversity

Helsinki | Pallomylly

Football4Diversity on kaikille avoin koko perheen jalkapallotapahtuma, joka on suunnattu erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita juhlistamaan jalkapalloa, monimuotoisuutta, oikeuksien tasa-arvoa ja syrjinnän vastustamista. Tapahtuma on osa Fare- verkoston #FootballPeople- tapahtumaviikkoja.

FootballPeople- tapahtumaviikot on Euroopan laajuinen kampanja, joka tuo yhteen ammattilaisjalkapallon, sekä ruohonjuuritason toimitsijat kahden viikon ajaksi, jolloin järjestetään tuhansia jalkapallotapahtumia sekä syrjinnän vastaisia tapahtumia.

Tapahtumassa järjestetään Kävelyfutis-turnaus kaikille, johon tulle ilmoittautua etukäteen. Mitä on kävelyfutis? Kävelyfutis on jalkapallon muoto, jossa loukkaantumisriskiä on pyritty pienentämään erinäisin sääntömuutoksin. Tärkein eroavaisuus perinteiseen jalkapalloon käy ilmi jo lajin nimestä: ainoa sallittu etenemismuoto on kävely. Muita tärkeitä sääntömuutoksia ovat fyysisen kontaktin minimointi sekä pääpelin kieltäminen. Matalan aloituskynnyksen sekä pienen loukkaantumisriskin vuoksi kävelyfutista voi harrastaa kuka tahansa ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta lue lisää kävelyfutiksesta tästä.

Luvassa on muun muassa jalkapallon näytösottelu, salsatunteja by Frank, liikunnallisia aktiviteetteja aikuisille ja lapsille, kohtaamiskahvila ja järjestötori Monaliikun yhteistyökumppaneille.

Tapahtuman suojelijat ovat RKP:n kansanedustaja ja Naisjärjestöjen keskusliiton puheenjohtaja Eva Biaudet sekä Ayisat Yusuf, Nigerian A-maajoukkueen entinen pelaaja. Ayisat on myös FARE-verkoston hallituksen jäsen sekä SheFootball -toiminnan järjestäjä Nigeriassa.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Monaliiku, joka toteuttaa tapahtuman yhteistyössä Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden, HJK:n, Monika-Naiset liiton, Suomen Venäjänkielisten Keskusjärjestö ry:n, Moniheli ry:n, Spinniskola:n, FIMU:n, Punainen Kortti Rasismille -hankkeen ja Kävelyfutiksen kanssa.

Iloisen tunnelman takaavat musiikista vastaava Dj Lulu, maukkaat ruokatarjoilut sekä hauskat aktiviteetit. Ota ystäväsi ja perheesi mukaan ja tule juhlistamaan monimuotoisuutta urheilun parissa!

Jos haluat osallistua kävelyfutikseen ilmoita joukkueesi nyt!

https://www.monaliiku.fi/tapahtumat-events/football4diversity-festival-26-1

Tapahtuma-ajat: 

  • la 26.10. klo 12.30–16.30

Tapahtumapaikka: 

Pallomylly

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Pikajuoksijankuja 9

Postinumero: 

00920

Postitoimipaikka: 

Helsinki

Tapahtuman lisätiedot: