Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Levymessut Hyvinkää la 12.10.19

Hyvinkää | Villatehdas

Hyvinkään Villatehtaalla järjestetään perinteiset levymessut lauantaina 12.10.19. Mukana ovat maan eturivin levymessukauppiaat, keräilijät ja pari vierasta Ruotsista ja Virosta asti. Laareissa on vinyylejä, CD:eitä, CD-bokseja ynnä muuta. Hyvinkäällä levymessuillaan maan kolmanneksi vanhimman perinteen kunniaksi.

Aikaisemmin satunnaiset kulkijat saattoivat levykojun kohdalla tai jopa pläräillessään tokaista "pitäisiköhän ostaa vinyylisoitin". Nyt yhä useampi pysähtyy messulevyjen äärelle, ottaa aikansa selailuun ja toteaa: "hankin muuten juuri oikein levysoittimen". Niinpä vastoin kaikkia odotuksia; vinyylilevy on palannut! Levylaarien luona näkee yhä enemmän musiikin ystäviä, joiden ikäluokka on syntynyt kauan ensimmäisen vinyyliaikakauden jälkeen. Siitä voi hitaampikin hämäläinen päätellä, että äänilevyt ovat luonamme vielä pitkään. Sen sijaan uutta tulemistaan vasta tekee CD-levy, mutta oireet ja merkit ovat samat kuin vinyylin osalta. Tosin CD formaattina on lähinnä kärsinyt ansiottoman arvonlaskun, ei valekuolemaa. Laserajan kiekkoja on tarjolla myös jokaisella omansa. Kävijät voivat myös perinteisesti myydä tarpeettomat äänilevynsä heti sisäänkäynnin jälkeen olevaan ostopisteeseen. Klassista ei valitettavasti tarvita vieläkään lisää laatikkovuorien korotukseksi.

Levymessut siis Hyvinkään Villatehtaalla (Kankurinkatu 4-6), la 12.10.19 klo 11-16. Sisään 3 €. Huomioitavaa on, että sijainti on kuitenkin uusi; itsemyyntikirpputoreista tuttu halli alueen perällä, ihan kirpputorin väliseinänaapurina.

MT record.fi
www.record.fi
FB event: https://www.facebook.com/events/368392224036250

Tapahtuma-ajat: 

  • la 12.10. klo 11–16

Tapahtumapaikka: 

Villatehdas

Sijaintikunta: 

Hyvinkää

Postinumero: 

05800

Tapahtuman lisätiedot: