Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Black Devils feat. Ile Kallio play Hurriganes

Imatra | Osmo's Cosmos Bar

Hurriganesin perustajajäsen, kitaristi Ile Kallio palaa juurilleen ja soittaa sarjan Hurriganes-erikoiskeikkoja yhdessä joutsenolaisen rocktrio Black Devilsin kanssa. Täyslaidallinen alkuvoimaista roadrunner-asennetta tarjoillaan keväällä ensin kolmen keikan verran, kun kokoonpano suuntaa Helsingin On The Rocksiin torstaina 18. huhtikuuta, Imatran Osmos Cosmos Bariin perjantaina 19. huhtikuuta ja Lappeenrannan Totemiin lauantaina 20. huhtikuuta. Konserttien ennakkoliput tulevat myyntiin perjantaina 1. helmikuuta keikkapaikkojen virallisissa ennakkomyyntipisteissä.

"Minulta on usein kysytty, lähtisinkö tekemään keikkoja, joilla soitetaan pelkkää Hurriganesia, mutta ajatus ei ole aiemmin tuntunut luontevalta. Tavattuani Black Devilsin muusikot minulle tuli kuitenkin fiilis, että näillä kavereilla on paitsi hommaan tarvittava soittotaito, myös oikea asenne. Haluamme pitää huolen siitä että alkuperäinen Ganes-musan fiilis ja draivi välittyvät yleisölle", Ile Kallio kertoo.

Suomirockin merkittävimpiin kitaristeihin lukeutuva Ile Kallio aloitti uransa Hurriganesissa ja soitti yhtyeessä useaan otteeseen 1970- ja 1980-luvuilla. Lukuisissa muissakin yhtyeissä soittaneen artistin tie vei soolouran lisäksi myös menestyneeseen yhteistyöhön näyttelijä-laulaja Kaija Kärkisen kanssa. Viime vuosina Ile Kallio on julkaissut Ile Kallio Big Rock Band -kokoonpanon kanssa kaksi hyvän vastaanoton saanutta pitkäsoittoa "Shook Up!" (2015) ja "Right Now" (2016).

Suomen parhaaksi Hurriganesia versioivaksi yhtyeeksi tituleerattu Black Devils on laajasti tunnettu ja arvostettu yhtye Hurriganes-fanien keskuudessa. Yhtye koostuu kitaristi Matti Kähkösestä, basisti Tero Salmisesta sekä rumpali-laulaja J-P Kakkolasta.

OC Barissa pitkäperjantaina, ennakkoliput (14 €) Tiketti.fi. Tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 19.4. klo 23

Tapahtumapaikka: 

Osmo's Cosmos Bar

Sijaintikunta: 

Imatra

Käyntiosoite: 

Koskenparras 5

Postinumero: 

55100

Postitoimipaikka: 

Imatra

Puhelinnumero: 

010 6666666

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: