Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Pomppulinnan Kreivi ja Imatran musiikkiluokat - lastenmusiikkia koko perheelle

Imatra | Kulttuuritalo Virta, Karelia sali

Imatran musiikkipainotteiset luokat esiintyvät tulevana tiistaina yhdessä lastenmusiikkiorkesteri Pomppulinnan Kreivi kanssa. Pomppulinnan Kreivi esittää uutta, monipuolista lastenmusiikkia, jota aikuisetkin hehkuttavat. Sävellykset ovat yhtyeen keulahahmo, multi-instrumentalisti Vili Mustalammen, käsialaa. Mustalampi on ehdokkaana Etnogaalassa 2020 vuoden tulokkaana.

Tietoa Pomppulinnan Kreivi -yhtyeestä:

Pomppulinnan Kreivi on julkaissut kaksi levyä: Tukaani (2016) ja Mielen avaruus (2017), joista jälkimmäinen sai erityismaininnan Lastenmusiikin Jellonagaalan vuoden 2018 lastenalbumi sarjassa. Pari vuotta sitten bändi oli myös mukana Pikku Kakkosen "100 lastenlaulua" -projektissa tekemällä uusia sovituksia vanhoista lastenmusiikin klassikoista: Ihhahhaa, Kapteeni katsoi horisonttiin, Puff on lohikäärme, Nurmilintu ja Villahousurock. Laulut ovat kuultavissa Yle Areenassa

Uusimman Mielen avaruus -levyn musiikki rokkaa, räppää, rumbaa ja sambaa. Vili "Kreivi" Mustalammen tekemissä lauluissa mm. syytetään alkuräjähdystä sotkuisesta vessasta ja isejä muistutetaan vauvanhoidon ja ruoanlaiton säännöistä, lätäkköjengi pyrähtää pyörillä ulos heti, kun ukkonen jyrähtää, ja metsään eksyvä herää ihmeelliseen näkyyn: sienet tanssivat sadepisaroiden tahdissa.

Yhtyeen jäsenet:

Vili Mustalampi: laulu, tres, pasuuna
Valtteri Bruun: kitara, laulu
Ricardo Padilla: perkussiot, cuatro, laulu
Hannu Risku: rummut, tama, laulu
Arja Paju: basso, laulu

Konsertin ensimmäinen puoliaika on yhteistyökonsertti Pomppulinnan Kreivi -orkesterin kanssa. Osa siitä tarjoillaan päivällä kaupungin 1.-2.-luokkalaisille Musiikkiluokkien Tuki ry:n, Mansikkalan koulukeskuksen ja Lastenkulttuurikeskus Metkun rahoittamana. Iltakonsertissa on myös toinen puoliaika, jolloin Imatran musiikkiluokat tarjoilevat oman musiikkiseikkailunsa "Kiukku-Kallen seikkailu". Luvassa on monipuolista musiikkia, esim. HeviSauruksen ja Tuure Kilpeläisen mukaansatempaavia kappaleita. Konsertin taustalla kulkee hauska kuunnelmatarina värikkäine tunnelmakuvineen.

Liput: TicketMaster

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 12.11. klo 18.30–20.30

Tapahtumapaikka: 

Kulttuuritalo Virta, Karelia sali

Sijaintikunta: 

Imatra

Käyntiosoite: 

Virastokatu 1

Postinumero: 

55120

Postitoimipaikka: 

Imatra

Tapahtuman lisätiedot: