Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Gikker Live

Joensuu | Iso Myy

Gikker Live tuo elämää Joensuun keskustan tyhjiin liiketiloihin!

Joensuussa järjestetään kevään aikana uudenlainen live-esiintymisiin keskittyvä tapahtumasarja. Gikker Live -nimellä kulkeva konsepti tuo kerran kuussa lauantaisin live-esiintyjän johonkin keskustan tyhjään liiketilaan. Esiintymiset tapahtuvat “ruudun takana” klo 12 aikaan ja jokainen esiintyminen striimataan verkkoon. Keikkoja voi katsoa livestriiminä tai tapahtuman jälkeen itselleen sopivana ajankohtana tai turvavälit ja maskit muistaen livenä näyteikkunan takaa.

Ensimmäinen Gikker Live järjestetään lauantaina 23.1. klo 12.00 osoitteessa Kauppakatu 28, Kauppakadun ja Torikadun kulmassa sijaitsevassa katutason liikehuoneistossa. Ensimmäisenä esiintyjänä nähdään Rock'n roll -bändi Malibu Nightmare. Tietoa Gikker Live -tapahtumasarjasta löytyy osoitteesta www.gikker.fi ja somekanavista facebook.com/gikker.fi ja instagram.com/gikker.fi.

- Haluamme mahdollistaa esiintymisiä myös poikkeusaikana ja innovoida uudenlaisia esiintymiskonsepteja. Kaupunkikeskusta kaipaa elämää ja tyhjät liiketilat käyttöä. Näistä syntyi ajatus toteuttaa live-esiintymisten tapahtumasarja Joensuun keskustan tyhjissä liiketiloissa, Hans Ekroos Gikker-palvelusta kertoo.

Toteutuksessa ovat vahvasti mukana Joensuun Virta, joka on ollut mukana kartoittamassa mahdollisia liiketiloja esiintymisille, ja Joensuun KAKE 2.0 -hanke, jonka kautta on myös saatu rahoitusta tapahtumasarjan toteuttamiseen. Ja kiitos Harri Bromanille tilan lahjoittamisesta kaupunkikulttuurin elävöittämiskäyttöön!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 23.1.

Tapahtumapaikka: 

Iso Myy

Sijaintikunta: 

Joensuu

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 26

Tapahtuman lisätiedot: