Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Perityt musiikkiraidat-klubi

Joensuu | Joensuun pääkirjasto, Muikku-sali

Tervetuloa avoimeen klubiin jakamaan laulu / musiikkikappale / musiikkiraita, jonka olet "perinyt" joltakulta. Voit myös tuoda (toisen) kappaleen, jonka haluaisit siirtää eteenpäin jollekulle.

Osallistujia pyydetään keskustelemaan kappaleista. Mikä oli syynä juuri näiden laulujen tai kappaleen valintaan? Mitä tuntemuksia tai muistoja nämä laulut herättävät? Keneltä perit kappaleen? Kenelle haluaisit sen kenties siirtää?

Osallistuminen on maksutonta. Voit tulla myös kuuntelemaan. Jos innostusta riittää, voimme kokoontua useamminkin.

Ensimmäinen kokoontuminen on maanantaina 22.10. klo 13 alkaen pääkirjaston Muikkusalissa. Voit halutessasi ottaa musiikkiraitasi mukaasi CD:nä, kasettina, muistitikulla, LP:nä. Tai kerro meille Youtube-linkki! Silkka lauluäänesikin riittää.

Keskustelu dokumentoidaan tutkimuskäyttöön.

Etukäteisilmoittautuminen on suotavaa, mutta ei pakollista. Mahdolliset ilmoittautumiset ja tiedustelut: Helmi Järviluoma puh. 050 4422 520 tai Sonja Pöllänen sonja.pollanen@uef.fi

Joensuun kaupungin pääkirjastossa järjestettävä musiikkiaiheinen keskusteluklubi on osa Itä-Suomen yliopistossa tehtävää ikääntymiseen, mediaan ja musiikkiin liittyvää tutkimusta.

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 22.10. klo 13–15

Tapahtumapaikka: 

Joensuun pääkirjasto, Muikku-sali

Sijaintikunta: 

Joensuu

Käyntiosoite: 

Koskikatu 25

Postinumero: 

80100

Postitoimipaikka: 

Joensuu

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Helmi Järviluoma puh. 050 4422 520