Tapahtuma on peruttu.
Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kansanmusiikin tallennuskonsertti

Jyväskylä | Palokan Pelimannitalo, Saarijärventie 71

Kansanmusiikin tallennuskonsertit jatkuvat kolmen yhtyeen voimin. Palokan Pelimannitalolla esiintyvät sunnuntaina 22.3. klo 15.00 Akanat, Trio Timo Heinonen, Mauno Suntioinen ja Antti Sulin sekä mestaripelimanni Erkki Vihinen

AKANAT
Kymmenen vuotta toimineeseen ryhmään kuuluu kahdeksan naista. Kuoroa ohjaa Olga Kallio ja säestäjänä toimivat pianisti Hannu Ala ja hanuristi Olli Iivarinen.
Ennnekuulumattomissa kuullaan Akanoitten omia sävellyksiä ja sanoituksia. Lauluryhmän
puuhanaiselta Salme- Kuusela Mäkiseltä on itseltään muutama sävellys ja lähes kaikki laulut ovat hänen sanoittamiaan. Akanat ovat julkaisseet kaksi CD:tä, mutta konsertissa kuultavat kappaleet eivät ole näiltä äänitteiltä.

TRIO TIMO HEINONEN, MAUNO SUNTIOINEN JA ANTTI SULIN
Timo Heinonen esittää ystäviensä kanssa omia sävellyksiään. Timo sai jo pikkupoikana äidiltään huuliharpun, jotta hänen heikot keuhkot vahvistuisivat. Timo oppikin soittamaan ja näkövammaisena on opetellut kappaleet ulkoa. Timo on esiintynyt paljon kitaristi Mauno Suntioisen
kanssa. Antti Sulin puolestaan on ollut vuosikausia Timon tukena ja soittokaverina. Konsertissa kuullaan viisi Timon säveltämää kappaletta.

ERKKI VIHINEN
Mestaripelimanni Erkki Kalevi Vihinen tunnetaan monitaitoisena huuliharpun soittajana. Hänen saavutuksiinsa kuuluu mm. seitsemän perättäistä Suomen mestaruutta huuliharpun soitossa. Voitot loppuivat kun kilpailujen järjestäjät keksivät pyytää häntä kilpailun tuomariston jäseneksi. Tämän jälkeen Erkki kävi englannissa voittamassa yhden Maailmanmestaruuden. Erkki soittaa konsertissa myös omia "ennenkuulumattomiaan".

Konsertiisa on väliaika.
Liput 15e, sisältää kahvitarjoilun

Tapahtuma-ajat: 

  • su 22.3. klo 15–17

Tapahtumapaikka: 

Palokan Pelimannitalo, Saarijärventie 71

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: