Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Musiikki yhdistää -perhepäivä

Jyväskylä | Musica

Musiikki yhdistää - perhepäivä kutsuu perheet ilmaisiin konsertteihin ja musisoimaan! Perhepäivä järjestetään lauantaina 16.11.2019 klo 10-15 Musicalla Suomalaisella Musiikkikampuksella Seminaarinmäellä. Musiikki yhdistää -perhepäivä on kaikenikäiselle yleisölle avoin ja ilmainen tapahtuma.

Perhepäivä sisältää kaksi koko perheelle sopivaa konserttia; Tuubakimalainen tarjoaa riemukkaan kurkistukseen klassiseen musiikkiin ja Huurteinen taikapuutarha johdattelee talviuneen vaipuvaan puutarhaan yhdessä JAMK:n opiskelijoiden kanssa.

Konserttien lisäksi luvassa on Kokeile ja innostu! -soitinesittelyt ja erilaisia työpajoja; mummun ja vaarin musiikkituokiossa isovanhemmat ja lastenlapset pääsevät laulamaan yhdessä nostalgisia koululauluja ja uusia lastenlauluja. Kroppaa liikuttaa kehorytmiikkapaja, jossa harjoitellaan erilaisia kehorytmejä yhdistettynä musiikkiin. Jyväskyläläinen kuoro Harjun Laulu laulattaa yhteislauluja ja Kolmekuutoset-lapsikuoro tarjoaa mukavaa musailua ja luovaa laulamista lasten kanssa.

Musiikki yhdistää -perhepäivä on osa Jyväskylässä järjestettäviä valtakunnallisia musiikkikasvatuspäiviä. Tapahtuman järjestää Suomen musiikkikasvatusseura FiSME ry yhteistyössä Suomalaisen Musiikkikampuksen ja Jyväskylän yliopiston kanssa.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 16.11. klo 10–15

Tapahtumapaikka: 

Musica

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Seminaarinkatu 15

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: