Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Klassikot soolokitaralla - Tomi Paldanius

Kauniainen | Kauniaisten kansalaisopisto / Petra

Tervetuloa kuuntelemaan soolokitaran sävelin suomalaisia- ja kansainvälisiä klassikoita. Konsertissa kuullaan mm. Finlandia, Myrskyluodon Maija, Lapin Kesä, Sultans of Swing ja Bohemian Rhapsody.

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.

Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin" On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin "best of youtube" artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003.

Liput konserttiin ennakkovarauksella 10€ osoitteessa www.tomipaldanius.com (ei edelletyä ennakkomaksua ja aikaa menee alle minuutti), tai 15€ ovelta.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 27.10. klo 10.30–11.30

Tapahtumapaikka: 

Kauniaisten kansalaisopisto / Petra

Sijaintikunta: 

Kauniainen

Käyntiosoite: 

Pohjoinen Suotie 5 A

Postinumero: 

02700

Postitoimipaikka: 

Kauniainen

Tapahtuman lisätiedot: