Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Risto (soolo), Jasso, Ville Miettinen & Värjö @ Raittiustalo

Kuopio | Kuopion raittiustalo

Mieletön perjantai -tapahtumassa:

RISTO (soolo)

Risto on kuopiolaissyntyinen suomalaisen vaihtoehtoisen rockin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva velho. Emma ja Teosto -palkitun Riston soolosetti venyttää muusikon taiteellisen ilmaisun äärirajoille ja niiden yli. Kyyneliin pudottavan herkkyyden ja maanisen menon vuoristorataa pitkin Risto kuljettaa kuulijansa mustan huumorin värittämään syntetisaattoritodellisuuteen, jossa kaikki tuntuu mahdolliselta. Risto -yhtyeen keulakuva Risto Ylihärsilä on kärsinyt masennuksesta ja paniikkihäiriöstä, mutta selättänyt paniikkioireet esiintymisen avulla. Ylihärsilä tarttuukin lauluissaan rohkeasti vaikeisiin asioihin, kuten mielenterveysongelmiin ja syrjäytymiseen.

https://www.youtube.com/watch?v=8a_810LiKf4&list=PL432A2F083F0A9C1C

https://www.facebook.com/ristoristo/

JASSO
Jasso on kuopiolainen rentoa suomalaista rock -musiikkia soittava yhtye. .Yhtyeen soitto liikkuu herkimmillään folkin maailmassa haitarin, akustisen kitaran ja cajon-rummun maustamana. Hurjimmillaan kaahataan perinteisen rokin sorateitä kitarat kirkuen ja Hammond-urut huutaen. Jasson musiikissa liikutaan kesäyössä heinäpellolla, odotellaan sateessa yön viimeistä junaa tai kaahataan mustalla pakettiautolla, jota edes kuolema ei pysäytä. Yhtye julkaisi alkuvuodesta 2019 albumin "Onks tää nyt tässä?"
https://www.facebook.com/Jassoband/
https://soundcloud.com/jassoband

VILLE MIETTINEN
Ville Miettinen on kuopiolainen laulaja-lauluntekijä, joka vaikuttaa mm. Roskamiehet- ja Ongelma -yhtyeissä. Villen soolosetissä kuullaan akustisella kitaralla soitettua soolotuotantoa sekä Ongelma -yhtyeen biisejä.

VÄRJÖ
Värjö on vuonna 2017 aktivoitunut kuopiolainen folk-rockmuusikko, joka esittää omia suomenkielisiä tarinoitaan. Musiikissa on rosoista arkista tarttumapintaa ja vivahteita countrysta, bluesista ja kansanmusiikista. Värjön laulujen maailma on synkkä ja haikea, mutta toiveikas.
Kipeätkään aiheet, kuten mielen järkkyminen tai riippuvuudet, eivät ole Värjölle vieraita

Tapahtuma on kaikille avoin / ilmainen / ikärajaton / päihteetön.

Mieletön perjantai -tapahtuma kokonaisuudessaan:

https://www.facebook.com/events/2205921899667526/?ti=cl

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 26.4. klo 18–21

Tapahtumapaikka: 

Kuopion raittiustalo

Sijaintikunta: 

Kuopio

Käyntiosoite: 

Minna Canthinkatu 52-54

Postinumero: 

70100

Postitoimipaikka: 

Kuopio

Puhelinnumero: 

040 8649201

Sähköposti: 

reijo.mattila@luukku.com

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Maija Tapanainen, p. 0400 889 827

Järjestäjä: