Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Jarkko Ahola - konserttisalikiertue 2019

Lahti | Sibeliustalo, Pääsali

Jarkko Ahola - konserttisalikiertue 2019

Aika: La 19.10.2019 klo 19.00
Paikka: Sibeliustalon Pääsali
Liput: 36,00 € / hintaryhmä A
33,50 € / hintaryhmä B
(sis. palvelumaksun)

Uutta albumia valmisteleva Jarkko Ahola konserttisalikiertueelle lokakuussa

Kesällä uuden Elämäni biisi -ohjelman solistina hurmaava Jarkko Ahola valmistelee parhaillaan lokakuussa julkaistavaa uutta albumia, jonka tiimoilta komeaääninen rocktenori lähtee myös konserttisalikiertueelle. Hämeenlinnan Verkatehtaalta lauantaina 5. lokakuuta alkava kiertue pitää sisällään kahdeksan konserttia. Tampere-taloon 2. marraskuuta päättyvällä kiertueella tullaan kuulemaan sekä uuden, vielä nimeämättömän albumin kappaleita että Aholan aiempaa tuotantoa.

-Olen parhaillaan studiossa äänittämässä uutta levyä. Tällä kertaa yhdistämme Huttusen Jannen luotsaamana elementtejä menneisyydestäni nykyhetkeen hienoin sovituksin. Muutama kappale on jo melko valmis ja maltan tuskin odottaa miltä ne kuulostavat ison sinfoniaorkesterin säestyksellä. Lisäksi konserttisalit on varattu tulevaa kiertuetta varten syksyksi, jolloin pääsen esittämään levyn biisejä livenä aina niin mahtavalle ja vastaanottavaiselle yleisölleni, Jarkko Ahola kertoo.

Jarkko Ahola - konserttisalikiertue 2019

La 5.10. Hämeenlinna Verkatehdas
Pe 11.10. Pori, Promenadi
La 12.10. Turku, Logomo
Pe 18.10. Espoo, Tapiolasali
La 19.10. Lahti, Sibeliustalo
Pe 25.10. Mikkeli, Mikaeli
La 26.10. Järvenpää, Järvenpäätalo
La 2.11. Tampere, Tampere-talo

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli - Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin viimeisin, miehen omia biisejä sisältävä Mä tuun suo luo -albumi julkaistiin keväällä 2018 ja se meni suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Yhdessä Waltteri Torikan kanssa Ahola on myynyt Hartwall Arenan loppuun jo kahtena vuotena peräkkäin.

Kesto: 2h sis. väliaika

Järjestäjä: Warner Music Live

Tapahtuma-ajat: 

  • la 19.10. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Sibeliustalo, Pääsali

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Ankkurikatu 7

Tapahtuman lisätiedot: