Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Annika Bergvik-Forsander – Forest People

Lahti | Galleria Uusi Kipinä

Annika Bergvik-Forsander – Forest People

Kenno-galleriassa kuvataiteilija Annika Bergvik-Forsander asettaa näytteille valikoima teoksia pitkäaikaisista piirustus- ja sekatekniikkaprojektista teemana The Forest People.
Projektissa hän on tutkinut teemaa The Forest People niin syväpsykologisesta kuin kulttuurihistoriallisestakin näkökulmasta. Osittain inspiraatiota on lähtöisin suomalaisesta kansanuskosta, kuten vanhoista tarinoista, joissa kerrotaan noituudesta, taikauskosta ja okkulttista, erityisesti liittyen puihin, metsään sekä eläimiin.

Kuvataiteilijana Bergvik-Forsander työskentelee maalauksen, piirustuksen, grafiikan ja kollaasin eri muotojen parissa, mielellään isossa koossa tai isojen kuva-instalaatioiden muodossa. Mieluiten hän tekee pitkäaikaisia sarjoja ja konsepteja erilaisten kuvaideoiden ympärille, hänen kuvamaailmaansa luonnehditaan usein ilmaisultaan yksinkertaiseksi sekä graafiiseksi. Moniselitteiset kuvat, musta huumori ja lämmin väriskaala ovat muita tunnusmerkkejä. Bergvik-Forsander on pitänyt yli 40 yksityisnäyttelyä ja osallistunut lukuisiin ryhmänäyttelyihin ympäri Suomea sekä ulkomaillakin, viime vuosina esim. Münchenissä, Berliinissä ja Tukholmassa. Hän on myös tehnyt muutamat julkiset teokset m.m suuri julkisivuteos Arabianrantaan Helsingissä. Hänen kotisivuosoitteensa on https://bergvikforsander.com

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 26.6.–14.7.

  • ti klo 12–18
  • ke klo 12–18
  • to klo 12–18
  • pe klo 12–18
  • la klo 12–16
  • su klo 12–16

Tapahtumapaikka: 

Galleria Uusi Kipinä

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Kymintie 1

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: