Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Iloinen Päivä Launeen Perhepuistossa

Lahti | Launeen Perhepuisto

Ilmainen koko perheen tapahtuma houkuttelee jo 23. kerran Launeen Perhepuiston täyteen lapsia ja heidän vanhempiaan.

Paikalla on varmasti vanhempia, jotka ovat lapsuudessaan viettäneet Iloisen Päivän ja nyt ovat siellä omien lastensa kanssa. Voitaneen sanoa, että tapahtuma on elänyt yli sukupolvien ja perinne jatkuu.

Luvatussa aurinkoisessa kesäsäässä on mukava tutustua eri tapahtumapisteisiin; hevosratsastus ja kasvomaalaus ovat kestosuosikkeja.
Lisäksi paikalla on paikallisia urheiluseuroja, jotka ovat järjestäneet omaan lajiinsa liittyvää ohjelmaa. Takuuvarmat vetonaulat poliisi ja Renkomäen VPK ovat koko tapahtuman ajan pikkuväen piirittämiä. Vetonaulana myös Liikuntapäiväkoti Touhula.

Päivän aikana monella pääsee nälkä ja jano yllättämään. Tarjolla on perinteistä grillimakkaraa, pyttipannua ja vohveleita hillon ja kermavaahdon kera, joita LC Lahti Launeen leijonaveljet ja heidän yhteistyöklubinsa LC Lahti/Ankkurit hikihatussa valmistavat. Myytävien tuotteiden hinnat saavat aina edullisuudestaan kiitosta.

Lions Club Lahti Laune vastaa tilaisuuden järjestämisestä. Tapahtuma on klubille palveluaktiviteetti, jossa halutaan tarjota lapsille mukavia elämyksiä sekä myös varainkeräysaktiviteetti. Tilaisuuden tuotto ohjataan lyhentämättömä nuorisotyön hyväksi.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 19.5. klo 10–14

Tapahtumapaikka: 

Launeen Perhepuisto

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Kaarikatu 26

Postinumero: 

15100

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: