Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kävelykierros: Unto Ojosen arkkitehtuuri

Lahti | Museokioski

Nyt lahtelaisen merkkihenkilön arkkitehtuuriin pääsee tutustumaan kävelykierroksella, jota opastaa Lahden museoiden tutkija Riitta Niskanen. Kierroksen hinta on 5€ ja siihen sisältyy Unto Ojosen arkkitehtuuria esittelevä karttaopas. Kävelykierros lähtee liikkeelle Museokioskista ja kestää reilun tunnin. Seuraava kävelykierros järjestetään to 17.10. klo 16.

Arkkitehti Unto Ojonen oli lahtelainen suunnittelija, joka teki elämäntyönsä pääasiassa Päijät-Hämeessä, ennen kaikkea Lahdessa. Pelkästään Lahden keskustassa on nelisenkymmentä hänen suunnittelemaansa rakennusta. Ojosen tuotantoon sisältyy runsaasti asuintaloja, mutta myös liikerakennuksia, teollisuuslaitoksia ja kouluja. Unto Ojosen päätyönä pidetään Joutjärven kirkkoa.

Ps. Jos Unto Ojosen arkkitehtuuri kiinnostaa, mutta kävelykierros ei sovi aikatauluihin, voi Museokioskista ostaa Ojosen arkkitehtuuria esittelevän esitteen kolmella eurolla! Esitteestä löytyy tietoa Ojosen suunnittelemista rakennuksista ja kartta, johon rakennukset on merkitty.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 17.10. klo 16–17

Tapahtumapaikka: 

Museokioski

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Aleksanterinkatu 10

Postinumero: 

15110

Tapahtuman lisätiedot: