Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lahti Pride 2019: Nuortentila Tripla - Pride of being yourself

Lahti | Nuortentila Tripla, Kauppakeskus Trio

Lahden Seta ry järjestää yhteistyössä Nuortentila Triplan ja Hivpointin kanssa Lahti Priden aikana nuorille suunnatun Pride of being yourself -tapahtuman. Teemaillan aiheina ovat seksi, seksuaalisuus, ihmissuhteet ja sukupuolen moninaisuus.

Tapahtuma järjestetään Kauppakeskus Triossa sijaitsevassa Nuortentila Triplassa keskiviikkona 22.5. klo 16-19.

Tapahtuman aikana esillä ovat mm. sukupuolen ja seksuaalisuuden monimuotoisuus, seksi, ihmissuhteet ja identiteetti. Teemoihin tutustutaan toiminnallisten menetelmien ja keskustelujen kautta osallistujien mielenkiinnon kohteiden pohjalta. Paikalla on Lahden Setan sekä Hivpointin edustajia ja kokemusasiantuntijoita.

Hiv-säätiön ylläpitämän Hivpointin (ent. Hiv-tukikeskus) tarkoituksena on hiv- ja muiden seksitautitartuntojen ennaltaehkäiseminen, tartunnan saaneiden, tartunnasta huolestuneiden ja heidän läheistensä tukeminen sekä tartunnan saaneiden ihmis- ja perusoikeuksien edistäminen. Hivpoint kehittää tartuntojen ennaltaehkäisyyn ja seksuaaliterveyden edistämiseen tähtääviä testaus-, neuvonta- ja tukipalveluja sekä tekee yhteiskunnallista vaikuttamistyötä.

Lahden Seta ry on ihmisoikeus- ja palvelujärjestö, jonka tavoitteena on pyrkiä ehkäisemään seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuolen ilmentymiseen kohdistuvia ennakkoluuloja ja syrjintää.

Lahden kaupungin nuorisopalveluiden alla toimiva Nuortentila Tripla tarjoaa 13-25-vuotiaille nuorille oman tilan keskusta-alueen suurimmassa kauppakeskuksessa Triossa.
Triplassa voi mm. tavata toisia nuoria, jututtaa aina aukioloaikoina paikalla olevia ohjaajia, ladata puhelinta, käyttää wifiä, pelata ja chillailla.

Lisätietoja tapahtumatuottaja@lahtipride.fi

Katso tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/446965289400651

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 22.5. klo 16–19

Tapahtumapaikka: 

Nuortentila Tripla, Kauppakeskus Trio

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Aleksanterinkatu 18

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: