Tapahtuma on peruttu.
Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Wanha Willähti perinnetapahtuma

Lahti | Liike- ja Yrityskeskus Kori

Villähteen nuorisoseura r.y. Wanha Willähtikerho järjestää jo viidennen perinnetapahtuman. Teemana maataloudesta teollisuuteen.
Wanha Willähti kerho on kiinteä osa Villähteen Nuorisoseuraa. Perinnetoiminta täydentää nuorisoseuran muuta arvokasta toimintaa kyläyhteisön hyväksi. Wanha Willähti kerhon arvot ohjaavat toiminnan kehittämistä.
Perinnetapahtumassa voit tutustua ihastua ja osallistua. Voi tutustua entisajan perinteisiin,koneisiin, työvälineisiin ja -menetelmiin, kädentaitoihin, puusepän työhön, maton kudontaan, tekemään käsillä, vaalimaan perinteitä. Lapsille peikkometsän disko lastennäytelmä, pomppulinnaa, pukkitappelua ym. tekemistä ja hauskaa. Wanha Willähti kerhon toiminnan tavoitteena on perinteiden vaaliminen, talkootyö ja yhdessä tekemisen ilo. Arvokasta työtä yhteisen hyvän eteen. Wanha Willähtikerho haluaa kehittää toimintaansa perinteiden vaalimiseksi myös lapsille, nuorille ja perheille. Haluamme tarjota kaikille, perinteistä ja niiden vaalimisesta kiinnostuneille mahdollisuuden tulla perheineen viettämään mukavia tapahtumapäiviä, tutustumaan muihin saman henkisiin ja nauttimaan yhdessä tekemisen ilosta. Tule mukaan kiehtovaan perinteitä vaalivaan maailmaan ja mukaan toimintaamme!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 13.6. klo 10–16
  • su 14.6. klo 10–16

Tapahtumapaikka: 

Liike- ja Yrityskeskus Kori

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Koritie 2

Postinumero: 

15540

Postitoimipaikka: 

Nastola

Tapahtuman lisätiedot: