Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lisää saikkua, kiitos!

Lahti | Sibeliustalo, Pääsali

Lisää saikkua, kiitos!

Aika: La 26.10.2019 klo 19.00
Paikka: Sibeliustalon Pääsali
Liput: 35 €
72,50 € / Show & Dinner
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Saikkua, kiitos! -esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 300 kertaa ja sen on nähnyt yli 100 000 katsojaa. Kiitos kaikille katsojille, meillä kaikilla on ollut todella hauskaa!

Huomasimme, että vielä ei ole aihettamme ammennettu tyhjiin. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista Ja mitähän hauskaa SOTE-uudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?!

Siksi syksyllä 2017 sai ensi-iltansa Saikkua, kiitos! -esityksen jatko-osa Lisää saikkua, kiitos! Meno vain parani ja vauhti kiihtyi, kun pääsimme tutkimaan uusia aiheita! Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana. Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri -kisassa? Paljon on siis uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan, onhan aihe ehtymätön.

Siis tervetuloa Lisää saikkua, kiitos! -esitykseen, aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru senkun jatkuu!

Vitsikolmikkona Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen.

Kesto noin 2h, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Lahden Sibeliustalo

Show & Dinner
Täydennä konserttielämystäsi Show & Dinner -paketilla! 72,50 €:n ruokailupaketti sisältää konserttilipun, maittavan illallisbuffetin Ravintola Lastussa ja naulakkopalvelun. Ruokailu alkaa klo 17.

Lisää Tapaksia menu!
Runsas, kotimaisista raaka-aineista valmistettu tapaspöytä
(savustettua sonnia, artesaanimakkaroita, muikku-toast, karamellisoitua punajuurta ja mallasta, lehtikaalia ja anjovista, hummusta, marinoituja kasviksia, savuaiolia, kotimaisia pientilajuustoja ja hillokkeita)

Lämpimänä pääruokana pitkään hautunutta Ahvenanmaalaista luomukaritsan lapaa ja luomulinssi-kasvispaistosta

Jälkiruokana mustaherukka crema catalana aidolla Fuengirola-otteella.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 26.10. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Sibeliustalo, Pääsali

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Ankkurikatu 7

Tapahtuman lisätiedot: