Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Hanna Ekolan Kaunista kiitosta -konsertti

Lohja | Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Kaunista kiitosta -konsertin kuulijaa lähelle tulevat tulkinnat elämänmakuisista lauluista kertovat matkanteon iloista ja suruista sekä siitä, mistä voi saada voimaa, lohtua ja toivoa.
Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta Hanna Ekolan ensimmäisen levyn ilmestymisestä ja Kaunista kiitosta -konsertti onkin osa 30-vuotisjuhlakiertuetta.
- Haluan tehdä ja tulkita lauluja, joista kuulija löytää kosketuspintaa ja toivoa elämäänsä. Olen syvästi kiitollinen siitä, että olen saanut kohdata yleisöä laulujeni kautta jo 30 vuoden ajan, Hanna sanoo.
Laulujensa lisäksi Hanna Ekola on julkaissut 26 ajatelma- ja runoteosta. Hanna on teksteillään ja lauluillaan osannut sanoa jotain suurta yleisöä vahvasti koskettavaa, mistä kertoo se, että hänen kirjojaan on myyty noin satatuhatta ja levyjä noin kaksisataatuhatta kappaletta. Hanna on myös palkittu Emma-patsaalla ja Vuoden kiinnostavin kirja -palkinnoilla.
Hanna Ekolan kanssa musisoi pianisti-laulaja Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien. Saumattomasta yhteistyöstä syntyy herkkä ja puhutteleva kokonaisuus ja konsertissa kuullaan myös heidän duettoaan.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 15.3. klo 18–18.15

Tapahtumapaikka: 

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Sijaintikunta: 

Lohja

Käyntiosoite: 

Sibeliuksenkatu

Postinumero: 

08100

Postitoimipaikka: 

Lohja

Tapahtuman lisätiedot: