Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Anne-Mari Kivimäki & Palomylly Lavkassa

Loviisa | Lavka Loviisan linja-autoasemalla

Villiintyykö yleisö Loviisassa samoin kuin kesällä Ilmiö-festivaaleilla Turussa ja Kukushka-festivaaleilla Viipurissa sekä jo alkuvuodesta Folklandia-risteilyllä, kun trio Anne-Mari Kivimäki & Palomylly tarjoilee haitaritrancea, undergroundrockia ja hiljaista haltioitumista… Anne-Mari Kivimäki Notka-haitarinsa kanssa on jo itsekin ilmiö sinänsä, mutta häntä mainiosti täydentävät jouhikkotaituri Pekko Käppi ja basisti Ville Rauhalakin.

ANNE-MARI KIVIMÄKI & PALOMYLLY * sielunmaisemia ajattomilta tanssimailta * hypnoottinen ja antaumuksellinen ote * lumoavaa * euforista * menee luihin ja ytimiin * perinnesoittimet vievät t(r)anssiin

ANNE-MARI KIVIMÄKI & PALOMYLLY * uuden levyn Hämeen lauluja julkaisukiertueen Itä-Uusimaan ainoa keikka on Loviisassa Lavkassa * yhtye = Anne-Mari Kivimäki sekä kansanmusiikin ja jazzin huippunimet kontrabassotaiteilija Ville Rauhala ja jouhikkotaiteilija Pekko Käppi.

Anne-Mari Kivimäki on vuosien varrella julkaissut useita levyjä. Uuden Hämeen lauluja -albumin myötä on tullut aika tarttua kotiseudun tarinoihin ja laajentaa musiikillista kenttää, etsiä uusia näkökulmia sekä löytää jotain ihmisyyden ytimestä. Tarjolla onkin minimalistista, modernia laulumusiikkia, joka sisältää improvisaatiota ja hiljaista haltioitumista.

Anne-Mari Kivimäki - haitari, laulu, stomp box
Ville Rauhala - kontrabasso, laulu
Pekko Käppi - jouhikko, laulu

LIPUT 15/10 € OVELTA TUNTIA ENNEN ESITYSTÄ
Alennuslipun saa jokainen, joka sellaisen haluaa, mutta normaalihinnankin saa maksaa kannatuksen vuoksi.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 5.9. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Lavka Loviisan linja-autoasemalla

Sijaintikunta: 

Loviisa

Käyntiosoite: 

Mannerheiminkatu 14

Postinumero: 

07900

Postitoimipaikka: 

Loviisa

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

15/10 €