Tapahtuma ei ole enää voimassa.

KONSERTTI ALMINTALOSSA

Loviisa | Almintalo - Almska Gården

Tervetuloa kuuntelemaan soolokitaran sävelin suomalaisia ja kansainvälisiä klassikoita. Konsertissa kuullaan muun muassa Finlandia, Myrskyluodon Maija, Lapin kesä, Sininen ja valkoinen ja Bohemian Rhapsody.

Näppäilykitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.

Tomi on sovittanut soolokitaralle kappaleet Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin' On A Prayer -sovitus on yksi Youtuben ensimmäisistä suosituista kitarakappaleista. Se valittiin "Best of Youtube" -artikkeliin Total Guitar -lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomasta kitaristista yhdeksi Youtuben kirkkaimmista tähdistä.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 22.10. klo 18–19

Tapahtumapaikka: 

Almintalo - Almska Gården

Sijaintikunta: 

Loviisa

Käyntiosoite: 

Brandensteininkatu 3

Postinumero: 

07900

Postitoimipaikka: 

Loviisa

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Kulttuurituottaja Päivi Karppi paivi.karppi@loviisa.fi

Lippujen hinnat: 

10€

Lipunmyyjät: 

Tomi Paldanius

Osoite: 

Järjestäjä: 

Loviisan kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut