Pyhiinvaellus Oronmyllyltä Enonkoskelle

Parikkala | Oronmyllyn loma- ja kurssikeskus

Tervetuloa Pyhien Polkujen pyhiinvaellukselle Oronmyllyltä Enonkoskelle ma-pe 8.-12.6.2020. Tule tekemään matkaa eteenpäin, sisäänpäin ja ylöspäin. Koe pyhyyttä hartauksien ja hiljentymisen kautta.

Maanantaina kokoonnumme Oronmyllylle, teemme pienen patikkaretken Oronmyllyn maastossa, nautimme päivällistä erätulilla ja tutustumme vaellustovereihimme. Tiistaiaamuna starttaamme kohti Enonkoskea, ensimmäisen varsinaisen vaelluspäivän tavoitteena Putikko.

Keskiviikkona patikoimme Punkaharjun upeissa harjumaisemissa ja Puulajipuistossa. Pääsemme ihastelemaan kirkasvetistä Puruvettä niin Punkaharjulla kuin Kerimäelläkin. Tutustumme maailman suurimpaan puukirkkoon, jossa meillä on mahdollisuus viettää ehtoollishetkeä.

Torstaina saavutamme jo Enonkosken rajan ja saavumme kauniin erämaajärven rannalle Vetojärvelle. Perjantaina kuljemme koskelta koskelle Enonkosken jylhissä maisemissa. Vaelluksen päätteeksi vietämme päätösmessun Enonkosken kirkossa ja päätösjuhlan ruokailun merkeissä ennen kotiin lähtöä.

Aamiaisen yhteydessä jokainen saa tehdä omat eväät mukaansa. Mukana kannetaan vain kunakin päivänä vaelluksella tarvittavat varusteet ja eväät. Muut matkatavarat kuljetetaan huoltoautolla majapaikasta toiseen. Tarvittaessa (esim. loukkaantuminen tai väsähtäminen) matkaa voi tehdä myös huoltoauton kyydissä.

Hengellisenä oppaana vaelluksella toimii historian ja uskonnon lehtori Heikki Riipi ja reittioppaana Marita Liukku.

Lisätietoja antaa Marita Liukku p. 050 345 8743 (arkisin klo 18 jälkeen) tai maritaliukku(at)gmail.com

Hinta 540 € , Pyhät Polut ry:n jäsenille 500 €, 1hh lisä 75 €

Hinta sisältää majoitukset, ruokailut, vaelluksen aikaiset kuljetukset, opastukset, huoltoauton palvelut, ensiaputarvikkeet ja vakuutuksen eli kaiken mitä vaelluksen aikana tarvitaan.

lmoittautumiset 10.5.2020 mennessä sähköisellä lomakkeella Pyhien Polkujen nettisivuilla.

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 8.6.

Tapahtumapaikka: 

Oronmyllyn loma- ja kurssikeskus

Sijaintikunta: 

Parikkala

Käyntiosoite: 

Oronmyllyntie 250

Postinumero: 

59310

Postitoimipaikka: 

Parikkala

Tapahtuman lisätiedot: