Tapahtuma on peruttu.
Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lähituotantoa

Salla | Sallan koulukeskus

Maaliskuussa Lapin kamariorkesteri ja päävierailija Tomas Djupsjöbacka kutsuvat kuuntelemaan tenhoavaa kotimaista musiikkia. Konsertti Lähituotantoa pidetään Sallan koulukeskuksessa perjantaina 27.3. klo 19. Djupsjöbacka toimii sekä konsertin johtajana että sellosolistina.

Ohjelman aloittaa Joonas Kokkosen kamariorkesterille säveltämä Il Paesaggio (Maisema), joka on nimensä mukaisesti saanut innoituksensa suomalaisesta järvimaisemasta. Djupsjöbacka solisteeraa Jaakko Kuusiston tuoretta (2019) ja helposti lähestyttävää sellokonserttoa, joka samanaikaisesti sekä noudattaa että uudistaa vuosisataista konserttoperinnettä. Klassista on mm. solistille kirjoitetun musiikin syvä soittimellisuus ja melodioiden laulavuus. Ilta huipentuu Jean Sibeliuksen kaikkein soitetuimpaan ja levytetyimpään sinfoniaan no 2 Iain Farringtonin kamariorkesterisovituksena. Teos on kuulu sen valoisasta luonnonläheisyydestä ja paatoksesta - siinä on jälkiä säveltäjän Italian-matkoista.

Tomas Djupsjöbacka vieraili Lapin kamariorkesterin edessä edellisen kerran marraskuussa ja valloitti yleisön luontevalla muusikkoudellaan johtaen Hector Berliozin Kesäyöt (solistinaan Erica Back) ja Beethovenin Septeton op. 20 sovitettuna.

Liput 10 euroa

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 27.3. klo 19–21

Tapahtumapaikka: 

Sallan koulukeskus

Sijaintikunta: 

Salla

Käyntiosoite: 

Kuusamontie 65

Postinumero: 

98900

Postitoimipaikka: 

Salla

Tapahtuman lisätiedot: