Tapahtuma on peruttu.

Lauluilta ruumishuoneella

Savonlinna | Kulttuurikellari, Savonlinna

Ruumishuone on pelottava paikka, toisaalta ei yhtään. Se on kohtaamispaikka, viimeisen matkan lähtöpiste ja muistojen tyyssija.

Lauluilta ruumishuoneella -esityksessä pääsemme musiikin, laulujen ja tarinoiden siivittämänä hetkeksi kuoleman äärelle, mutta myös paikalle saapuneen kahden laulavan näyttelijän ja heidän pikku bändinsä kanssa tulkitsemaan vainajien toivelauluja – lempeästi, tunteella ja pilke silmäkulmassa. Huomaamme siis istuvamme keskellä ”Entisten elävien sävellahjaa.” Laulut ja tarinat eivät kerro yksinomaan läsnäolevien toiveita vaan laajemmin, kaikkien vainajien, myös meidän tulevien kuolleiden. Ja mikä parasta, leppoisat tarinat ja runot täydentävät tätä mukavaa kokonaisuutta.

Esityksessä on musiikkia 60-luvulta tähän päivään, kaikkien tuntemia klassikoita ja tuntemattomia helmiä, myös ohjaaja kapellimestari Perttu Suomisen omaa tuotantoa. Lämminhenkinen kokonaisuus, johon esiintyjiemme Maija Yrjölän, Sanna Pirttisalon ja Juha Eskelisen viiltävät tulkinnat sekä raikas panos antaa oman kivan ja kirkkaan musiikillisen ilmeen.
VÄLIAIKATARJOILUT

Tilaa ennakkoon Kellarin ravintolasta kulttuurihanat@gmail.com, puh. 044 322 7077

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 8.5. klo 19
  • la 9.5. klo 19
  • la 16.5. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Kulttuurikellari, Savonlinna

Sijaintikunta: 

Savonlinna

Käyntiosoite: 

Olavinkatu 34

Postinumero: 

57130

Postitoimipaikka: 

Savonlinna

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Savonlinnan Teatteri

Lippujen hinnat: 

Liput 25,50 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Savonlinnan Teatteri

Puhelinnumero: 

015 510 010

Osoite: