Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Olavin Jazz - Mariah Hortans & Mathias Sandberg Duo – Christmas Jazz

Savonlinna | Savonlinnan Kulttuurikellari

Jazzlaulajatar Mariah Hortans ja kitaristi Mathias Sandberg ovat nopeasti luoneet oman polun suomalaisen jazzin parissa. Musiikkia voi kuvata rauhalliseksi, tunnelmalliseksi, traditionaaliseksi vocaljazziksi. Mariah Hortans / M Sandberg Duo on esiintynyt aktiivisesti suomessa sekä tehnyt useita kiertueita USA:ssa. Duon viimevuotiset kiertueet ovat olleet Suomen kaikkien aikojen laajimpia jazzkiertueita.

Mariah Hortansin ja Mathias Sandbergin Another Jazzy Christmas -albumi luo rentouttavan ja jazzahtavan joulutunnelman. Musiikki esitetään suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi ja muodostuu sekä Sibeliuksen ja Händelin klassisista joulusävellyksistä että perinteisistä pohjoismaisista joululauluista ja englanninkielisistä christmas carolseista. Musiikki on saanut uudet sovitukset, jossa on käytetty duon tunnukseksi muodostuneita harmonioita ja melodisia improvisaatioita sekä svengaavia rytmejä.

Another Jazzy Christmas levyllä on mm. Madetojan ”Arkihuolesi kaikki heitä” gospel-versiona, Sibelius-sikermä ”On hanget korkeat nietokset / Finlandia”, Händelin svengaava ”Dotter Sion” sekä Mel Tormén ajaton jouluklassikko ”The Christmas Song”.

Huom! Keikka alkaa klo 18.00!

Tapahtuma-ajat: 

  • su 17.11. klo 18–20

Tapahtumapaikka: 

Savonlinnan Kulttuurikellari

Sijaintikunta: 

Savonlinna

Käyntiosoite: 

Olavinkatu 34

Postinumero: 

57130

Postitoimipaikka: 

Savonlinna

Puhelinnumero: 

0400516429
0504911439

Sähköposti: 

matti@mattimakkonen.com

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

0400 516 429

Lippujen hinnat: 

Liput: 20/15 € ovelta tuntia ennen konserttia. Liput ennakkoon: 18/13 € www.nettilippu.fi (Nettilipussa asiakkaalle ei muita kuluja)

Lipunmyyjät: 

Olavin Jazz ry

Puhelinnumero: 

0400516429

Osoite: 

Nettilippu

Osoite: