Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Joulun kultaa Kellarikalleriassa

Suonenjoki | Kellarikalleria

Joulun tunnelmaan voi virittäytyä istumalla hetkeksi alas ja nauttimalla joulumusiikista ja -runoista. Musiikki ja sanat voivat antaa tilaa muistoille, tunteille ja ajatuksille, joille ehkä jouluvalmistelujen kiireisessä arjessa muuten ei ole sijaa.

Joulun kultaa Kellarikalleriassa -konserti järjestetään tiistaina 10.12.2019 klo 18.00, jossa Milja Markkanen (laulu) ja Riitta Tanninen (piano) esittävät joululauluja. Illan ohjelmisto koostuu pääosin tutuista klassikoista, kuten En etsi valtaa, loistoa ja Varpunen jouluaamuna. Mukana on kuitenkin myös uudempaa ja vähemmän kuultua ohjelmistoa. Myös yleisö pääsee illan aikana osallistumaan laulamalla joululauluja, sillä se on monelle takuuvarma jouluun virittäytymisen rituaali.

Suonenjokelainen laulunopettaja Milja Markkanen on laulullaan ilahduttanut jo pitkään erilaisten kokoonpanojen kanssa paikallisia ja erityisesti hänen koskettava esityksensä Carola Häggvistin Taivas sylissäni -laulusta on saanut monen silmät kostumaan. Tämä laulu onkin tallennettu muutama vuosi sitten hänen laulamanaan, ja on vielä kuunneltavissa YouTubessa, vaikka levyt, joille laulu tallennettiin, ovatkin myyty loppuun.
Markkasen laulua kuullaan myös kesällä Rajalliset -kokoonpanon julkaiseman uuden Leino -levyn tulkitsijana.
Milja Markkanen ja suonenjokelainen musiikinopettaja Riitta Tanninen ovat tehneet yhteistyötä useiden vuosien ajan, muun muassa erilaisissa tilaisuuksissa esiintyjen, aina ruokamusikaaliesityksistä kirkkokonsertteihin.

Tunnelmallisessa konsertissa kuullaan myös joulurunoja Tarja Hirvasen ja Pirkko Saarisen lausumina. Iloa iltaan tuovat myös paikallisten lasten musiikkiesitykset.

Tilaisuuden järjestää Suonenjoen kulttuuritoimi ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 10.12. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Kellarikalleria

Sijaintikunta: 

Suonenjoki

Käyntiosoite: 

Olavi Leskisen katu 12

Postinumero: 

77600

Postitoimipaikka: 

Suonenjoki

Puhelinnumero: 

044 7581473

Tapahtuman lisätiedot: