Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ilkka Rantamäki $ The Bluesbrokers feat. Jukka Gustavson! Down Home Kivi!

Tampere | Tampereen Teatteri, Kulttuuriravintola Kivi

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

ILKKA RANTAMÄKI $ THE BLUESBROKERS feat. JUKKA GUSTAVSON!

Luvassa bluesilta ala Touch of Peter Green! Wigwam-legenda Down Home Kivessä!

Brittiblues on upeaa tavaraa! Monet alkujaan 1960-luvun loppupuolella bluesiin tutustuneet ja hurahtaneet ovat alun pitäen kuulleet John Mayalls Bluesbreakersia, Peter Greens Fleetwood Macia, Mick Tayloria, Jeff Beckiä, Eric Claptonia etc.

Hyvin autenttisella otteella soittava Ilkka Rantamäki & The Bluesbrokers sukeltaa sumuisen nostalgiseen 60-luvun Lontooseen, jolloin em. kitaristit olivat kukkulan kuninkaita. Yhtyeen liiderinä ja kitaristina toimiva Varsinais-Suomen läänintaiteilija Ilkka Rantamäki vaikutti aikoinaan kuuluisassa ja hyvin suositussa Bluesshakers-bändissä. Hän on kuunnellut ja soittanut bluesia nuoresta lähtien.

Suomalaisen rytmimusiikin veteraani Jukka Gustavson puolestaan tunnetaan legendaarisen Wigwam-yhtyeen huippuhyvänä laulajana, kosketinsoittajana, säveltäjänä ja sanoittajana. Hän on jättänyt suuren jäljen suomalaisen musiikin historiaan jo 70-luvulta lähtien. Wigwam-vuosien jälkeen Jukka on jatkanut vuosikymmenten varrella sujuvasti blues & rootsin, cooljazzin ja funkin suuntaan. Viime vuosina mies on soittanut mm. Hoedownissa ja SF-Bluesissa, vieraillut lukemattomilla levytyksillä sekä tehnyt merkittävää soolouraa peräti 11 oman albumin verran!

Stop Messin Round, Oh, Pretty Woman, Me And My Woman, Have You Heard, A Day In The Life sekä monet muut brittibluesklassikot luovat svengaavien klubien tunnelman Down Home Kiven lavalle, kun illan muusikot nostavat hattua esikuvilleen.

Me and my woman https://www.youtube.com/watch?vrYZHJM18nGo
Have you heard https://www.youtube.com/watch?vISwv4Jyb7Dk
Checking up on my baby https://www.youtube.com/watch?vYiJgdFkqIDc
Jukka Gustavson & Hoedown http://www.soundi.fi/levyarviot/juk avson-hoedown-mountain-information/

Down Home Kivi - Best Blues Club in town!
Be there or be square!

TERVETULOA!
LIPUT 18/15 € (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30, seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Voit varata lippuja yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com kautta. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään klo 20:30 mennessä Kiven lipunmyynnistä.

Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Jäseneksi voit liittyä myös osoitteessa http://www.blueslovers.org/liity.html. Sivulta löydät liittymislomakkeen ja -ohjeet sekä tietoa jäseneduista.

---

BluesLovers ry.

blueslovers.info@gmail.com
www.blueslovers.org
BluesLovers Facebook

Tapahtuma-ajat: 

  • to 16.1. klo 20–23.45

Tapahtumapaikka: 

Tampereen Teatteri, Kulttuuriravintola Kivi

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Keskustori 2

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: