Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Northern Sounds

Tampere | Tampereen yliopiston juhlasali

Tampereen Yliopiston Laulajat tuo valonpilkahduksia ja väriloistoa pimenevään syksyyn ja kutsuu teidät mukaan kuuntelemaan kuoromusiikkia läheltä ja kaukaa!

Kuoro esittää kansanperinteeseen nojaavaa ja sen inspiroimaa kuoromusiikkia sekä läheltä pohjoisesta että muilta mantereilta. Illan aikana kuullaan monipuolisesti niin rauhallisen kuulaita melodioita kuin reippaan rytmikkäitä ja mukaansatempaavia lauluja laajalti ympäri Pohjoismaita ja Baltiaa. Oman värikkään ja energisen lisämausteensa konsertin pohjoiseurooppalaiseen kuoro-ohjelmistoon tuovat kappaleet muilta mantereilta. Kuoron taiteellinen johtaja Päivi Liimola kertookin, että ohjelmiston innoittajana on ollut Tampereella saman viikon lopulla järjestettävä maailmanmusiikkitapahtuma Womex.

Northern Sounds -konsertissa lavalle astuu Tampereen Yliopiston Laulajien lisäksi viulisti Arvid Lundénin trio. Vuoden 2017 Nuoreksi Pelimanniksi valittu Lundén yhtyeineen soittaa konsertissa suomalaista ja pohjoisamerikkalaista musiikkia.

Liput konserttiin hintaan 15/12 euroa voi ostaa ennakkoon kuorolaisilta tai sähköpostitse tyl-pj@uta.fi. Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen konserttia.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 22.10. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Tampereen yliopiston juhlasali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Kalevantie 4

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: