Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Reijo Taipale -muistokonsertti

Tampere | Tampere-talo, Iso sali

Suomalaisen iskelmätaivaan suursuosikin, Reijo Taipaleen muistokonserttien kiertue vierailee lokakuussa Tampere-talossa. Rakastetun tulkitsijan musiikkia tulkitsevat Saija Tuupanen, Erika Vikman, Susanna Heikki, Simo Silmu, Kauko Simonen, Dimitri Keiski, Marco Lundberg, Jani Jalkanen ja Taipaleen tyttärentytär Senja Myller sekä tähtiviulisti Satu Savioja. Orkesterina Reijo Taipale -juhlaorkesteri kapellimestarinaan Jani Helenius. Taipale ja Kari Tapio olivat hyviä ystäviä, ja orkesteri koostuukin Taipaleen ja Kari Tapion taustayhtyeiden muusikoista.

Kiertueelle osallistuva, omaa musiikkiuraansa aloittava ja mm. Idols-kilpailuissa TV:ssä nähty Senja Myller on Taipaleen lapsenlapsista nuorin. “Isoisäni oli minulle esikuva, niin musiikillisesti kuin muutoinkin ja on suuri kunnia päästä mukaan hänen muistokiertueelleen”, Myller toteaa.

Myös Saija Tuupasella on Taipaleesta lämpimiä muistoja. “Reijo Taipale oli yksi suurista suosikeistani ja minulla oli ilo esiintyä muutaman kerran hänen kanssaan. Hän oli todellinen suomalaisen tangon kuningas”, Tuupanen sanoo.

Pro Finlandia -mitalilla ja lukuisilla muilla huomionosoituksilla palkittu Taipale menehtyi 79-vuotiaana viime huhtikuussa. Hänen levytysuransa alkoi vuonna 1962 kappaleilla Aila ja Yön hetket. Taipaleen muita ikimuistoisiksi tekemiä lauluja olivat mm. Satumaa, Tähdet meren yllä, Tango Humiko, Sateen tango, Onnen maa ja Elämän parketeilla.

Konsertissa on väliaika.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualueena A- ja B-aitiot. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan aitiohin joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman. Lue lisää anniskelustamme!

Tuotanto Tampere-talo & J. Jalkanen Oy

Tapahtuma-ajat: 

  • su 20.10. klo 16

Tapahtumapaikka: 

Tampere-talo, Iso sali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 55

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

(03) 243 4111

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Liput 39 €, eläkeläiset ja opiskelijat 35 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Tampere-talo

Puhelinnumero: 

lipputoimisto@tampere-talo.fi

Osoite: 

Järjestäjä: