Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tallari & Frigg

Tampere | Sampola

Tallari on jo 30 vuotta pitänyt yllä suomalaisen juurimusiikin liekkiä toinen jalka syvällä perinteessä ja toinen tiukasti nykyhetkessä, sytyttäen arkistojen aarteet eloon ja luoden uutta. Vuonna 2019 yhtyeeseen Katri Haukilahden ja Sampo Korvan rinnalle liittyivät tämän hetken tunnetuimpiin suomalaisiin kansanmuusikoihin lukeutuvat Arto Järvelä ja Esko Järvelä. Frigg on valloittanut maailmaa vahvasti pohjoismaiseen pelimannimusiikkiin nojaavalla, länsimaisten kansanmusiikkityylien yhdistelmällä, jota voi kutsua termillä nordgrass. Neljän viulun, kielisoitinten ja kontrabasson huippuunsa hiottu yhteissoitto ja humoristinen live-energia ovat tehneet vaikutuksen kuulijoihin ympäri maailmaa.
Sampolan juhlasali, Sammonkatu 2
Liput 20/15 e toimitusmaksu, Tiketti ja ovelta

Samuelin Poloneesi Tampereella

Samuelin Poloneesi on Suomen Kansanmusiikkiliiton vuoden suurin tapahtuma, joka kokoaa alan harrastajia ja ammattilaisia yhteen eri puolilta Suomea. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1972 lähtien ja viimeksi se kävi Tampereella vuonna 1995.

Poloneesi järjestetään Tampereella yhteistyössä Hämeen Kansanmusiikkiyhdistyksen, Folk Extreme ry:n, Rahvaanmusiikin kerho ry:n, Pispalan Sottiisin, Kansalaisfoorumin ja Tampereen kaupungin kanssa. Teemana on hämäläinen kansanmusiikki.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 14.3. klo 19–21

Tapahtumapaikka: 

Sampola

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Sammonkatu 2

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: