Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tuhka-yhtyeen sinkkujulkkarit Galleria Rajatilassa

Tampere | Galleria Rajatila

Tuhka soittaa ensimmäiset julkiset keikkansa sunnuntaina 1.3.2020 Galleria Rajatilan kellarissa. Juhlistamme debyyttisingleämme Se ilta oli pimiä, joka julkaistiin lauantaina 22.2.2020. Luvassa on intiimi ja tavanomaisesta poikkeava keikkakokemus.

Esitysajat ovat klo 18 ja klo 19. Keikan kesto on noin 30min. Esitys on ilmainen ja ikärajaton, mutta emme suosittele sitä alle 12-vuotiaille.

Koska tila on pieni, keikalle mahtuu vain noin 15-20 kuuntelijaa. Jos tahdot varmistaa paikkasi etukäteen, laita viesti osoitteeseen tuhkayhtye@gmail.com.

TUHKA
Tuhka luo tummanpuhuvaa elektronista musiikkia vanhasta kansanlyriikasta. Se kaivaa vuosisatojen takaa raastavimman ikävän, synkimmän murheen ja kieroimman huumorin. Tuhka vie kuulijansa hylättyihin kartanoihin, ruostuneille ratakiskoille ja herrojen kanssa pellon laidalle.

Annaleena Haapasalon sävellykset ja viiltävän terävä tulkinta yhdistettynä Aimo Laitamon eteeriseen kitaransoittoon ja Lauri Pulakan futuristisiin syntetisaattorimaailmoihin saa kansanlaulut hohtamaan uudessa valossa.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 1.3. klo 18–19.30

Tapahtumapaikka: 

Galleria Rajatila

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Hämeenpuisto 10

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: