Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Maailman joulu -konsertti

Toivakka | Toivakan kirkko

Ukrainan vastine suomalaiselle "Rajaton" -acapella yhtyeelle konsertoi Toivakassa. Konserttiin vapaa pääsy, vapaaehtoinen kolehti kerätään Toivakan seurakunnan toiminnalle.

Luvassa upea, n. 1 tunnin konsertti, lämpimästi tervetuloa!

---
Konsertin ohjelma:

1. Shchedryk – Ukraina
2. Jingle Bells – Yhdysvallat
3. Anoiteceu – Brasilia)
4. La Peregrinacion – Argentiina
5. Silent night – Japani
6. Ding Dong – Filippiinit
7. Merry Cold Christmas – Kiina
8. Oj na mory – Valko-Venäjä
9. Vsi Jasitsi – Serbia
10. Byla cesta, byla uslapana – Tšekki
11. La VIflaim Colo-n Jos – Romania
12. Gloria – Ranska
13. Stille Nacht – Saksa
14. Tu Scendi Dalle Stelle – Italia
15. Lulajze Jezuniu – Puola
16. Deck the Halls – Wales
17. Mitt Hjerte Altid Vanker – Ruotsi / Norja
18. Koledo – Bulgaria
19. En Etsi Valtaa, Loistoa – Suomi
20. Felice Navidad – Espanja
21. Oi Hospodaryu – Ukraina

---
Kesällä 2012 seitsenhenkinen ryhmä nuoria, energisiä tšerkassylaisia muusikoita ja laulajia päätti luoda jotain aivan uutta acapella-alalle, jotain todella kiintoisaa ja tavatonta, jotain ennennäkemättömän ilmeikästä, samalla kansainvälistä ja omaleimaista. Näin syntyi lauluyhtye Simnot (Seitsemän nuottia), joka huolimatta nuoresta iästään on jo tullut tunnetuksi ukrainalaiselle yleisölle.

Yhtye esiintyy pääasiassa säestyksettä (acapella) eikä käytä soittimia (paitsi lyömäsoittimia), vaan useinkin imitoi niitä. Yhtyeen ohjelmisto on hyvin laaja ja monipuolinen. Se sisältää niin jazzia ja pop-musiikkia kuin kansanmusiikkia ja klassista sekä omia sävellyksiä. Lähes kaikki musiikki on yhtyeen itse sovittamaa.

Yhtye esittää konserttiohjelman "MAAILMAN JOULU" Suomessa marras-joulukuussa 2019 mahtavana joulunaluslahjana. Se on moniääninen joulumatka acapella ja sisältää joululauluja, joita entisaikoina kierrettiin laulamassa taloissa joulun ja uuden vuoden aikaan. Ohjelmassa on myös joululauluja eri aikakausilta ja eri kansojen joululauluja, jotka kaikki esitetään pääosin niiden alkukielillä. Konserttiohjelmassa on suomalaiselle kuulijalle aiemmin tuttuja joululauluja, mutta kuulijaa hemmotellaan myös uusilla lauluilla, joita joulun aikaan esitetään Ukrainassa, Suomessa, Ruotsissa, Italiassa, Puolassa, Ranskassa, Saksassa, Bulgariassa, Romaniassa ja Filippiineillä asti. Aiheeseen liittyvä videoesitys ja valokuvat konsertin aikana vievät kuulijan syvälle satumaiseen joulun tunnelmaan, jota vietetään kaikkialla maailmassa.

Jokaiseen kappaleeseen lauluyhtyeen kaikki seitsemän taiteilijaa lataavat sydämensä pohjasta tulevan rytmin ja tunteen sekä sielunsa syövereistä kumpuavan sykkeen. Hyvä jouluinen juhlamieli on taattu kaikille kuulijoille!

Tapahtuma-ajat: 

  • to 28.11. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Toivakan kirkko

Sijaintikunta: 

Toivakka

Käyntiosoite: 

Salomonintie 5

Postinumero: 

41660

Postitoimipaikka: 

Toivakka

Tapahtuman lisätiedot: